tirsdag den 25. februar 2014

Nyt job - cradle of love

Vi er så glade! Vi har fået et nyt job og det ser rigtig lovende ud. Vi fandt en blog som en pige havde skrevet. Hun har boet ved samme familie, som vi bor ved, og var heller ikke særlig glad, for det job hun havde fået. De var flere der boede i det her område, så hun var ude at besøge en hel masse steder, så hun kunne finde ud af, hvor hun ville arbejde. Hun besøgte også Aston vision orphanage, og om det sagde hun, at de var noget af det værste hun havde set - meget rart, at blive bekræftet i, at det ikke bare er Amanda og jeg der er fjollede! Det endte med, at hun arbejde på et sted, som hedder cradle of love og Amanda og jeg besluttede os for, at tage ud at besøge det igår (mandag). Stedet var virkelig fint, en helt anden standard, end det vi har været vant til på det andet børnehjem. De har ret mange penge i forhold til andre steder, sådan et er meget fine omgivelser.
Cradle of love er et børnehjem for børn i alderen 0-3 år. Der er mange der kommer der, lige når de er blevet født og de fleste af dem er forældreløse, eller har en anden grund til, at forældrene ikke kan tage sig af dem. Børnene bliver adopteret væk, og nogen bliver hentet tilbage når de er blevet 2-3 år, hvis de har bedsteforældre eller en far. Det var en australier der viste os rundt, og der er rigtig mange volontører på stedet. Der er også lokale der arbejder der - der er i hvert fald ret mange ansatte. På rundvisningen fik vi fortalt historier om et barn, der var blevet fundet i et toilet, fordi hans forældre havde prøvet at skylle ham ud. Han havde stadig skader på benene efter det. Et andet barn var albino, og hans forældre var blevet nødt til, at aflevere ham, fordi han ellers ville være blevet slået ihjel i deres landsby. Der var en gruppe med børn der var underernerede og for tidligt fødte, så de skal have mad hver anden time.
Vi har aftalt, at vi starter på mandag, og vi glæder os vildt meget! Der er ikke nogle faste arbejdstider for os, men vi vil gerne være der ca 20 timer om ugen mandag-torsdag. Fredag har vi tænkt, at vi vil bruge på, at forsøge at lave den bog om alle børnene fra Aston vision orphanage, som jeg skrev om tidligere - det synes vi stadig kunne være fedt at prøve.

Igår meldte vi os ind i et fitnesscenter, som ligger i vores kvarter. Rimelig sjovt der ligger sådan et, for der er ikke rigtig noget fancy ellers. Vi var helt oppe at køre over at have fundet det, fordi man virkelig får lyst til at træne, med det mad vi får at spise hernede. Fitnesscenteret er helt fint i forhold til afrikanske standarder. Man skal bare ikke sammenligne det med fitnessworld eller et af de andre vi har i Danmark. De har alle standard maskinerne, så det er virkelig fedt. Manuel, som ejer centeret, fortalte os, at det åbnede kl 6 om morgenen og lukker omkring kl 19.30 om aftenen. Så imorgen havde vi gjort os helt klar, og var oppe ved centeret kl. 9. Men men men..... Der var lukket! Wow hvor blev vi skuffede! Vi havde lige set frem til det, og synes egentlig også det er lidt dårligt, da det ikke ligefrem er billigt at bruge. Så vi har en høne at plukke med Manuel næste gang han holder åben. Vi prøver at gå derop igen senere - så er der forhåbentlig åbent.

Imorgen tager vi en tur til Tanga, for at besøge de andre fire der er her i Tanzania. De fire piger fra Kenya komme også, så vi glæder os bare vildt meget til at se dem igen. Busturen tager 7-9 timer ca., så vi har en lidt lang dag foran os imorgen. Vi har købt nogle æbler, juice og det bruneste brød vi kunne finde, og så køber vi bananer og avocadoer hjemme i landsbyen senere, så vi ikke sulter på vejen.
Vi skal sove på et hotel der hedder ikke mindre end "motel seaview", så det lyder jo lovende. Vi skal betale 17500 pr. nat - det er ca 60 danske kroner - og vi bliver der til søndag. Vi glæder os til at komme ud til kysten og solskin. Der er ret overskuelig her i Arusha, og det regner rimelig ofte. Vi har planlagt, at vi skal købe noget snorkleudstyr, der skulle nemlig være nogle vild år flotte steder at snorkle der. 50 km fra Tanga, ligger der en by, hvor der er en masse delfiner, så der skal vi også snorkle. I den by er der også en flod, der er fyldt med krokodiller og der er en masse flotte fugle. Det vil vi også gerne se - jeg må se at få overvinder min frygt for det ubehagelige, klamme dyr!
Ellers står den bare på cocktails, sol, hygge og afslapning. Vi glæder os helt vildt! Også til at høre, hvordan de andre har det, og hvordan det går med deres job og familie.

Vi har det virkelig dejligt, og ser frem til vores tur til Tanga. Det er også dejligt at vide, at der er noget nyt og spændende at se frem til, når vi kommer tilbage på søndag - det nye job.

Kram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar